Belgische Federatie dak- en gevelgroen vervoegt Groen Groeien!

09/02/2024

Aansluiting bij Groen Groeien

Met het nicheplatform voor dak- en gevelgroen komt Groen Groeien tegemoet aan de vraag van heel wat leden naar informatie en praktijkervaringen over dak- en gevelgroen. Dit platform brengt alle kennis samen en zorgt voor de organisatie van interessante studieavonden, volledig op maat van de sector. Voor € 141 kan je je aansluiten bij dit nicheplatform als lid van Groen Groeien. Indien je nog geen lid bent, en ook de laatste 5 jaar geen lid was van Groen Groeien, maak je aanspraak op het promotarief. Je bent dan voor € 378 lid van Groen Groeien (€ 237) én het platform voor dak- en gevelgroen (€ 141) tot en met eind 2024! Het promotarief is slechts éénmaal geldig.

Lidmaatschap tot eind 2024

Wat krijg je voor het lidmaatschap bij de dak- en gevelbegroeners?

  •         Gratis deelname aan activiteiten op maat van de deelsector
  •         Specifieke informatie (wetgeving, voorwaarden,..) enkel voor leden
  •        Netwerkmomenten met experten uit de sector
  •         Bijdrage aan kwaliteit en de bekendheid van groene daken en groene gevels in de bouwmarkt
  •         Bijdrage aan lobbywerk voor dak- en gevelgroen (bv. vastleggen van kwaliteitseisen,…)
  •         Bijdrage aan onderzoeksprojecten en gebruik van kennis die voortvloeit uit de projecten

Stuur bij interesse een e-mail naar info@groengroeien.be en wij maken je graag lid van het nicheplatform voor dak- en gevelgroen tot en met eind 2024!

Nicheplatform zwemvijverbouwers

Naast het nicheplatform voor zwemvijverbouwers, heeft Groen Groeien nog steeds het sterk uitgebouwde nicheplatform van zwemvijverbouwers. Dit platform heeft als Belgische afdeling van IOB (International Organization for natural bathing waters) na Duitsland het meest aangesloten zwemvijverbouwers. Dit platform speelt een belangrijke rol in de belangenverdediging van de leden en het promoten van zwemvijvers. Kennis delen en ervaringen uitwisselen is een must. Leden van Groen Groeien kunnen voor € 100 aansluiten bij dit nicheplatform.

Belgische Federatie dak- en gevelgroen vervoegt Groen Groeien!